Rántotta

Sziasztok!
Ez a Pázmány Rádió reggeli műsorának, a Rántottának a honlapja.
Az adást minden hétköznap reggel 8 és 8:30 között hallgathatjátok az alábbi, Pázmány Rádiós linkre kattintva!
Minden véleményt, kritikát, észrevételt szívesen fogadunk!!

Elérhetőségeink

E-mail címünk: rantottaa@gmail.com
Adás alatt hívható telefonszámunk: 06/26-577-077

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Rántotta-készítők

Újra elindultunk!

2009.09.28. 11:26 :: Wince

Jó reggelt!

Ma reggel történelmi pillanathoz érkezett a Rántotta, hiszen fény derült a sokatok által várva-várt meglepetésünre! Kderült ugyanis, hogy reggeli interaktív műsorunkat ezen túl nem csak Gábor és jómagam fogjuk készíteni, hanem fiú-lány párosokat alakítunk ki. A műsorvezetés a következőképpen alakul: Szabó Gabi Víg Nórika, másodéves magyar szakos leányzóval, ezen blogbejegyzés írója pedig Burkus Rékával, szintén a második évét taposó pr-szakos hallgatóval  ül le a reggelizőasztalhoz. A két párocska naponta fogja egymást váltani, tehát egyik héten az egyik csapat két alkalommmal, a másik pedig háromszor veszi birtokba a stúdiót. 

Üröm az örömben, hogy ma reggel rajtunk, és az egyébként nagyon ügyes technikusunkon (Kovács Piroska) kívül senki nem tudta hallgatni az adásunkat. Gond viszont egy szál sem, hiszen senki nem marad le a mai Rántottáról; szépen fel fogjuk pakolni ide, erre a blogra. Aztán majd hallgassátok ám meg!

Nos, ma reggel a nagybetűs nyarunkról beszélgetünk, mindegyikünk elmesélte, hogy merre járt ebben a rövidke két hónapban. Szóba kerültek a hazai könnyűzenei fesztiválélmények, a nyári melók, továbbá, hogy mennyire remek érzés volt visszatérnünk a hőn áhitott iskolapadba! 

A holnapi Rántottát Nórika és Gaben készíti, és ígérhetem, hogy egyikőtök sem fog hiába leülni a számítógép elé, mivel Radetzky tanár úr rendbe tette a dolgokat! 

Szép napot, Rékával és velem tehát szerda reggel találkozhattok a Pázmány Rádióban! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rantottaa.blog.hu/api/trackback/id/tr821412440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása